Selecteer een pagina

Social media Marketing

Social Media Marketing is een marketing techniek waarbij social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van interactie tussen een bedrijf en haar klant. Social Media Marketing is een uitstekende manier om de dialoog met de klant aan te gaan om loyaliteit, klanttevredenheid en merkvoorkeur te creëren.

Social media Marketing bij Retail&Clicks

Wij vinden het belangrijk om een sterke basis te leggen voor elke activiteit op social media. Denk aan het opstellen van een social media en content strategie waarbij uw doelstellingen en ROI voorop staan; zodat u ook weet wat alle inspanningen opleveren. Wij weten precies wat wel werkt en wat niet werkt. Door gebruik te maken van onze deskundigheid kunt u online meer rendement behalen. Social Media Marketing is een goede en betaalbare manier om dit te realiseren.

groen-vinkje-in-cirkel Contact leggen is eenvoudig en snel.

groen-vinkje-in-cirkel Informatie delen was nog nooit zo simpel.

groen-vinkje-in-cirkel Een organisatie die niet (actief) aanwezig is op social media loopt eigenlijk achter de feiten aan.

groen-vinkje-in-cirkel Heeft een positieve invloed op je naamsbekendheid en het vertrouwen van de (potentiële) klant.