PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 50 jaar ervaring met TV’s, audio, bijpassende apparatuur en accessoires.

In onze mooie winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Zoeterwoude, Groningen, Naarden en Doetinchem kunt u alle TV’s en bijpassende apparatuur bekijken, beluisteren en beleven.

AllesvoorBBQ is specialist op het gebied van BBQ’s, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires. In onze webshop en fysieke winkels bieden we een uitgebreid assortiment van topmerken aan, zoals: Weber, Outdoorchef, Boretti en veel meer. AllesvoorBBQ is dan ook officieel dealer van al deze topmerken.

Onze fysieke winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Breda, Doetinchem, Nijmegen, Arhem, Eindhoven en Doesburg. De winkels bieden meer dan 2000m2 barbecuebeleving en zijn zeven dagen per week geopend.

PlayseatStore is de grootste officiële Playseat® dealer van Nederland! Bij PlayseatStore vind je het volledige Playseat® assortiment met race- en vliegsimulatoren, gamestoelen en accessoires, voor de leukste en meest realistische gamebeleving thuis! Met het meest complete Playseat® assortiment van Nederland, heeft PlayseatStore voor iedere gamer het juiste product.

Wil je eerst zelf onze racesimulators uitproberen? Kom dan langs in Amsterdam, Breda, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Naarden, Zoeterwoude of Doetinchem en ervaar hoe leuk en realistisch racen kan zijn!