OMNICHANNEL STRATEGIE

Heeft u een winkel en wilt u graag de mogelijkheden van het internet benutten? Kost het u grote moeite om uw bedrijf online goed neer te zetten? Retail&Clicks helpt uw vanaf de eerste stap op uw weg naar online succes.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om uw doelgroep snel en effectief te bereiken. Afhankelijk van de doelstellingen kan zoekmachine adverteren worden ingezet voor bijvoorbeeld het genereren van naamsbekendheid of verhogen van de online verkoop. Onze SEA specialisten kennen de knepen van het vak als geen ander.

WEBDESIGN

Geef uw visitekaartje af met een unieke en mooie website. Een overzichtelijk design met een professionele uitstraling is voor uw website of webshop van levensbelang. Onze eigen webdesigners kunnen als geen ander de visuele vertaling van uw onderneming ontwerpen.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Via Social Media bent u constant in contact met uw klanten en kunt u betrekkelijk eenvoudig uw netwerk uitbreiden. Door actief deel te nemen aan Social Media zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn geeft u uw bedrijf een gezicht en maakt u uw communicatie persoonlijker. Het inzetten van Social Media is een goedkope manier om uw naamsbekendheid te verhogen en een omzetstijging te realiseren.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw website een hoge positie krijgt in de zoekresultaten van meerdere zoekmachines. Onze ervaren specialisten weten precies waar u op moet letten bij het opbouwen en inrichten van een website om alles uit uw website te halen.

VIDEO ADVERTEREN

In een video kunt u een product introduceren, installeren en testen. Na de bewerking kunt u de review op YouTube of op uw eigen website plaatsen. Hierdoor bent u in staat om uw product op een visuele manier aan uw klant voor te stellen. Retail&Clicks beschikt over een eigen studio met professionele apparatuur, om het uiterste uit elke video te halen.

CONTENT MANAGEMENT

Een Content Management System vormt de basis van elke website en webshop. Het is het totale proces van creëren, beheren en publiceren van content. Content betreft alle inhoud van verschillende kanalen en heeft daarom relatie met veel verschillende vakgebieden, zoals SEO, SEA en ICT.

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing is een vorm van Direct Marketing waarbij (potentiële) klanten door middel van een e-mail benaderd worden als tool om uw omzet te verhogen of relaties te beheren. In de handen van onze specialisten is dit één van de meest effectieve en winstgevende manier om een prospect in een klant om te zetten.