ONS TEAM

Jeroen Kwaad

Jeroen Kwaad

Eigenaar

Spin in het web van Retail&Clicks. Helpt met het uitdenken van de ideale omnichannel strategie en bezit waardevolle kennis over functionaliteiten en optimalisatie. Kan met de juiste werkmuziek helemaal in een vraagstuk verdwijnen.
Timon Luiten

Timon Luiten

Online Marketeer

Is als Google Ads Qualified Individual dé specialist op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA) en zorgt ervoor dat de juiste doelgroep de juiste producten vindt. Heeft een passie voor sport en gaat een goede discussie nooit uit de weg. En een slechte ook niet.
Nikolaas van Dijck

Nikolaas van Dijck

Designer

Vormgever van al onze uitingen op zowel de websites als in de winkels. Is vanuit de winkelvloer doorgegroeid naar het bureauleven. Maakt dagelijks nieuwe designs en kan daarnaast ook prima een muurtje witten.

 

Tim de Jong

Tim de Jong

Marketeer AllesvoorBBQ

King of the Grill. Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van AllesvoorBBQ. Heeft daarnaast na elk weekend weer sterke verhalen en is slechter in FIFA dan hij doet voorkomen.

 

Barry Lentjes

Barry Lentjes

Designer

Aangedreven door energiedrank maakt deze veteraan van een briefing een mooi en functioneel visueel concept.  Heeft geen negen tot vijf mentaliteit, maar verslijt wel meerdere computers per jaar.

 

 

Dennis Tappij Gielen

Dennis Tappij Gielen

Performance specialist

Technisch brein achter elke functionaliteit. Overziet werkprocessen en is altijd bezig met verbeteren en optimaliseren. Houdt zowel ‘The big picture’ als de details in de gaten. 24/7 bezig met muziek.
Margot Daamen

Margot Daamen

Marketeer PlatteTV

Ervaren in het bedenken van online marketingcampagnes en het uitvoeren hiervan. Werkt netjes en geordend, al is dat niet te zien aan haar bureau.

 

Tom Langenhoff

Tom Langenhoff

Online Marketeer

Beheert Google Ads campagnes en waarborgt de kwaliteit van feeds. Heeft clean desk policy hoog in het vaandel staan en woont op kruipafstand van het werk en zijn sportschool, waar hij tegenwoordig bij het interieur hoort.

 

Fabian Sinay

Fabian Sinay

Content Marketeer

Deze Tech Freak maakt mooie sfeerfoto’s en -video’s voor alle websites. Hij is vaak te vinden achter de camera, maar staat zelf ook graag in the picture. Maakt elke kerstborrel onveilig.

Ilya Nemykin

Ilya Nemykin

Front-end Developer

Deze kersverse vader is dé schakel tussen creativiteit en techniek. Zorgt ervoor dat het ontwerp van de website wordt omgezet naar een werkende website, inclusief de volledige interactie. Denkt in HTML-codes.

Sjors Kersten

Sjors Kersten

Marketeer Playseatstore

Is de taalcriticus van Retail&Clicks. Optimaliseert websites en maakt productpagina’s tiptop in orde. Schrijft zakelijke, informatieve en commerciële teksten voor artikelen en nieuwsbrieven. Als filmfreak vaak in de bioscoop te vinden, met een biertje uiteraard.
Randy Sewpersad

Randy Sewpersad

Marketeer PlatteTV

Houdt van A/B-testen en optimalisatie. Duikt het liefst in een Excel-bestand vol data, om via mooie tabellen met duidelijke conclusies de prestaties van de websites te verbeteren. Voegt bij elke maaltijd rucola toe.

 

Jelske Stevens

Jelske Stevens

Social Media Marketeer

Deze fanatieke pubquizer beheert onze Social Media kanalen. Facebook en Instagram hebben weinig geheimen meer voor haar. Ook het delen van leuke nieuwtjes of het schrijven en uitvoeren van een strategisch social media plan is voor haar gesneden koek.
Kristy van Bruggen

Kristy van Bruggen

Content Marketeer

Zorgt ervoor dat alle producten van top tot teen goed op de websites staan. Typt zoveel dat ze elke twee weken haar nagels moet bijwerken.

 

Dmitry Perviy

Dmitry Perviy

Back-end Developer

Weet alles over de functionaliteiten van Magento en bouwt onze nieuwe modules in.  Denkt graag mee en is eigenwijs genoeg om soms zijn eigen ideeën gewoon door te voeren.