ONS TEAM

Jeroen Kwaad

Jeroen Kwaad

Eigenaar

Bezit waardevolle kennis over optimalisatie, functionaliteiten en CMS systemen. Kan met de juiste werkmuziek helemaal in een vraagstuk verdwijnen.
Simone Arnts

Simone Arnts

HR Manager

Waarborgt de kwaliteit van de algemene zaken rondom R&C en adviseert bij het ontwerpen van nieuwsbrieven. Ziet overal gele call-to-action bananen en is gek op verleiden op internet.
Barry Lentjes

Barry Lentjes

Senior Designer

Aangedreven door energiedrank maakt deze veteraan van een briefing een mooi en functioneel visueel concept.  Heeft geen negen tot vijf mentaliteit. Verslijt meerdere computers per jaar.
Maurice Arnts

Maurice Arnts

EIgenaar

Strooit als eigenaar dagelijks met praktische ideeën. Betrokken bij alle onderdelen van de bedrijfsvoering rondom Retail&Clicks. Ziet de wereld door een commerciële bril.
Sjors Kersten

Sjors Kersten

Translation Manager & Content Marketeer

Is de taalcriticus van Retail&Clicks. Optimaliseert websites en maakt productpagina’s tiptop in orde. Schrijft zakelijke, informatieve en commerciële teksten voor artikelen en nieuwsbrieven. Hij is als filmfreak vaak te vinden in een bioscoopzaal, met een biertje uiteraard.
Ilya Nemykin

Ilya Nemykin

Front-end Developer

Deze kersverse vader is dé schakel tussen creativiteit en techniek. Zorgt ervoor dat het ontwerp van de website wordt omgezet naar een werkende website, inclusief de volledige interactie. Denkt in HTML-codes.

Dennis Tappij Gielen

Dennis Tappij Gielen

CEO & SEO specialist

Technisch brein achter elke functionaliteit en spin in het web van Retail&Clicks. Overziet werkprocessen en springt bij waar nodig. Houdt zowel ‘The big picture’ als de details in de gaten. 24/7 bezig met muziek.
Timon Luiten

Timon Luiten

Online Marketeer

Is als Google Adwords Qualified Individual dé specialist op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA) en zorgt ervoor dat de juiste doelgroep de juiste websites en producten vindt. Heeft een passie voor sport en gaat een goede discussie nooit uit de weg. En slechte discussies ook niet.