Selecteer een pagina

PlayseatStore

PlayseatStore is een officiële dealer van Playseat® racestoelen en verkoopt een breed scala aan racestoelen en accessoires.

WAT IS PLAYSEATSTORE

PlayseatStore is een officiële dealer van Playseat® product. Dit Nederlandse merk is één van de belangrijkste spelers op de markt van racestoelen, gamestoelen en bijpassende accessoires. De werknemers van PlayseatStore voorzien u graag van advies over de zeer hoogwaardige producten die door PlayseatStore verkocht worden. Dit doen zij via een legio aan contactmogelijkheden, waaronder de handige chatfunctie op de site. Daarnaast wordt er met onder andere uniek foto- en filmmateriaal zorg voor gedragen dat bezoekers van de site een zo goed mogelijk beeld van de Playseat® producten krijgen.

Uitdaging

Het ontwerpen en vermarkten van Playseat® in een meertalig design waarin de consument eenvoudig alle mogelijkheden kan bekijken. Dat was de opdracht voor Retail&Clicks.

Website met internationale allure

Het resultaat van ons harde werk mag er wezen. PlayseatStore beschikt over een stijlvolle website en is eenvoudig te bewerken voor de inmiddels vijf verschillende talen waarin de website beschikbaar is. Er worden frequente mailings naar bestaande en potentiële klanten gestuurd, evenals naar business-to-business partners, in een herkenbare PlayseatStore stijl verzonden. Uiteraard zijn zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (SEA) belangrijke factoren in het succes van PlayseatStore.